Presentasjon av våre seniorryttere
All
Junior
Senior
Emil
Per
Johan
Emma
Veronica
Anne
Anita
Kari
Berit
Torunn
Torild

nm senior lagtempo2Sandnes SK stilte med 2 M-senior lag på tirsdagens NM lagtempo. Disse var Jon Petter Nordbø, Kjetil Høyland og Jørgen Ånestad og Åge Andre Kolnes, Christoffer Ellingsen og Jone Ellingsen. På en god dag med fullklaff skulle vi kjempet om medaljer. Vår plan var å kjøre kontrollert utifra start og videre kontrol mot vending og deretter gønne på hjem.

lagtempo junior 4
Med sølv fra fjorårets lagtempo for M-junior var forventningen store til Emil Skår, Per Strand Hagenes og Johan Ravnøy som i likhet med ifjor bemannet lagtempolaget også under årets NM. Ambisjonene var høye og målet ble nådd. Gratulerer til laget, treningskamerater og venniner, støtteapparatet, foreldre og ikke minst deres kompetente trener i May Britt Våland.

per premie41
Sander Granberg, Johan Ravnøy og Emil Skår kjørte bra i feltet og i 4-5 runde av 9 var Emil og Johan i brudd a 12 personer men Lillehammer og Ringerike var ikke fornøyd og kjørte dette inn. Per kjørte rolig men tok initiativ til brudd da det var 2 runder igjen. 3 km fra mål rykket Per i fra bruddet og kunne med klar margin sykle inn til nok en NM fellesstartsseier i juniorklassen. Vi gleder oss til fortsettelsen.


20210612 142503 1200
Amund Haakonsen (20) begynte å trene med Sola CK i 2017 som førsteårs junior, syklet ikke ritt da men deltok den sommeren på Region Sør samling byttet klubb høsten 2017 til Sandnes SK for å utvikle seg til konkurransesyklist. Drømmemålet er å stille på start i Tour de France. Ser på seg selv at et naturlig mål på veien er Ardenne klassiker ritt. Først mål i 2021-2022 er å vise sine kvaliteter og signere en UCI kontrakt, for å få kjørt større ritt som bidrar til mer utvikling og erfaring.

Underkategorier

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng