Presentasjon av våre seniorryttere
All
Junior
Senior
Emil
Per
Johan
Emma
Veronica
Anne
Anita
Kari
Berit
Torunn
Torild

nm senior lagtempo2Sandnes SK stilte med 2 M-senior lag på tirsdagens NM lagtempo. Disse var Jon Petter Nordbø, Kjetil Høyland og Jørgen Ånestad og Åge Andre Kolnes, Christoffer Ellingsen og Jone Ellingsen. På en god dag med fullklaff skulle vi kjempet om medaljer. Vår plan var å kjøre kontrollert utifra start og videre kontrol mot vending og deretter gønne på hjem.

Vi kjørte for passivt ut fra start. Første mellomtid lå vi for langt bak. Det var utfordrende vindforhold langs Bygland fjord og litt medvind hjem. Etter Ca 30 km besto Jone sitt lag av kun 2 ryttere menn de klarte å finne god flyt.

Laget syklet de siste 25 km på høyde med de andre gode lagene, så de 2-3 min tapte ut til vending noe som skyldes disposisjon og passitivitet. Det er vil laget ta læring av. Kjekt var det å se at den yngste debutanten viser styrke og kraft mot slutten og tar monsterføringer.

Laget til Jon Petter disponerte en bra tempo. De var alle debutanter i NM og følte de fikk bra flyt. Største fordelen var å få tatt med seg en del lærdom. Lagtempo handler om samkjøring og jaging av fart. Små effektiviseringer flere ganger underveis tjener man inn sekunder på. Dette blir mange sekunder i løpet av 50 km.

Det blir viktig å nullstille til Torsdag. Da er det ny individuell tempo på 50 km.

Der skal det revansjeres.

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng