tempo 1200
Ambisjoner for dagen er å utføre tempoen optimalt teknisk og taktisk med å disponere kreftene perfekt. Klarer alle det så skal en være fornøyd. Juniorguttene har sjans på medaljer hvor Per og Johan er sterkest på den distansen, men Emil og Sander er også i form. Kanskje vi kan klare 2-3 i topp 10?

Kvinner junior stiller med vanlige sykler, så der kommer de til kort. Kvinner senior, Mette topp 10 bør være innafor. På M-senior er jeg mer usikker. Jone Ellingsen og Christoffer er de to beste kortene vil jeg tro

Resultatet:
Fantastisk god lag innsats. Medalje til Per og sannsynligvis en historisk prestasjon i Norge. I skrivende stund er vi ikke kjent med at en juniorrytter har tatt med seg medaljer i alle distansene i løpet av to år.

Johan er der oppe og kjemper som jeg har "mast" på han om. Emil og Sander leverer også sine beste tempoer når det gjelder. Jentene leverte også og satte ny pers med vanlig sykler. De kan tjene mye med temposykkel og platehjul og tempodrakt. Det kommer. Treneren er stolt og kjempe fornøyd med dagen og NM uken!

Sterk sykling av Mette også. De fleste foran er UCI kontrakt ryttere. Småting som kan forbedres men Mette skal være fornøyd. Det blåste også på med noen vindkast og småbølger på vannet.

Resultatlisten for M-senior

nm junior tempo

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng