Presentasjon av våre seniorryttere
All
Junior
Senior
Emil
Per
Johan
Emma
Veronica
Anne
Anita
Kari
Berit
Torunn
Torild


20210612 142503 1200
Amund Haakonsen (20) begynte å trene med Sola CK i 2017 som førsteårs junior, syklet ikke ritt da men deltok den sommeren på Region Sør samling byttet klubb høsten 2017 til Sandnes SK for å utvikle seg til konkurransesyklist. Drømmemålet er å stille på start i Tour de France. Ser på seg selv at et naturlig mål på veien er Ardenne klassiker ritt. Først mål i 2021-2022 er å vise sine kvaliteter og signere en UCI kontrakt, for å få kjørt større ritt som bidrar til mer utvikling og erfaring.

NM 2021 U23 fellesstart som eneste rytter fra Sandnes SK er strategien å komme i et tidlig brudd eller så må en være strategisk i feltet og være med i første del uten å måtte jobbe. Forholdsvis lett løype men med stor fart og rykk kan det ble hardt. Går det ikke et brudd avgårde første halvdel av rittet så er det stor sjans det blir et samlet felt til mål. Rask avslutningn med en venstre sving 800m så en høyre i rundkjøring og 300m rett vei til mål.

Tempo
Hos seniorene er Jone og Christoffer (Ellingsen) som har størst sjans for en god plassering, men øvrige ønsker å gjøre sitt beste og det er god investering for temposykling i etapperitt også.

Fellesstart
NM elite løypen er mer krevende med bakker og endel lengre distanse. Det er de store lagene og proffene som forventes å lage løpet, mens Sandnes SK elite rytterne Amund, Christoffer og Andreas ønsker å skli med og komme i tidlig brudd. Kjørestyrken er ganske god og de gleder seg til å få kjørt et godt ritt og vist seg fram.

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng