tempo1
Sandnes SK hviler ikke på laurbærene. Denne helgen gjennomføres Ungdomslekene (10-12 år) og Ungdomsmesterkapene (13-16 år) i både terreng og landevei. Fra May Britt har vi fått følgende rapport.

På UL/UM's første dag ble tempodistansene 5km, 8.5km og 17km gjennomført.  Sandnes SK åpner og avslutter mesterskapet med Vetle Hagen i M10 og Tobias Brekken i M16

Det meldes om fartsfylt og varm rittdag i Sandefjord kommune for dagens UL/UM i landeveissykling.

M10 * 5km
Vetle Hagen i M10 syntes det var kjekt og hadde ikke syklet så fort nedover før i dag. Nr 4 i sin klasse. Koste seg på sitt første mesterskap. Prikken over i'en bading etterpå.

M14 * 8.5km
Oskar Risa åpner raskt men den siste bakken koster litt og trøbler litt med giring på toppen, men er ellers fornøyd. 30sek bak vinneren.

Elias Schjølberg kjørte jevnt hele tiden og leverer en god tempo som holder til 17plass.

I gutteklassene 15 og 16 år er det høyt nivå på og det skilte godt fra 1 til 3 plass og videre nedover. Det var tydelig at de små bakkene og varmen satte sitt preg.

Axel De LaPena kjørte et godt disponert løp og ble nr 12 og Niko Naszywlowski startet godt men fikk litt problemer mot slutten og kjørte inn til 24. plass.

Are Langhelle og Tobias Brekken kjørte det de var gode for i dag og ble nr 31 og 33. Nivået er høyt, men vi får være tålmodige og jobbe videre og ta et trinn om gangen så vil det løsne.

Bilder fra mesterskapet først dag finner dere her

Resultater - landevei

Sandnes SK - satser på begge kjønn

Jenter og gutter

Kvinner og menn

Sandnes SK - satser på alle aldersgrupper

Barn og ungdom

Junior og senior

Mosjonist, veteran og pensjonist

Sandnes SK - satser på alle syklegrener

Landevei

Sykkelkross

Bane

Terreng